Ahad, 28 Mac 2010

Mengapa menyepi ?

Salam semua..

Maaf..Mungkin ada antara pambaca setia blog ini setia menuggu post terbaru dari Penulis. Thanks atas sokongan anda. Penulis sebenarnya agak sibuk sedikit pada bulan ini. Sibuk dengan aktiviti Kokurikulum di sekolah, sibuk menguruskan urusan peribadi yang mungkin tak kan pernah sudah...hahaha. Sepanjang bulan Mac 2010 ini sekolah penulis mengadakan beberapa program di peringkat sekolah. Antaranya programMento Menti UPS 2010.

Warga pendidik bilikjqaf seramai 3 orang turut menjadi "ayah dan ibu" ada anak didik tahun 6 yang akan mengambil peperiksaan UPSR ada tahun ini. Antaranya Ustaz Abdul Aziz bin Abdullah menjadi Mento pada adik Shahrul Nizam bin Johar, Ustaz Roslan bin Maydin menjadi mento pada Asnizam bin Umar danUstazah Noor Hafiza menjadi mento kepada adik Nurul Syuhada. Dengar khabar juga program Motivasi UPSR akan dijalankan lewat minggu ini.


Pada awal bulan ini juga aktiviti Tasmik telah berjalan seperti biasa. Namun penambahbaikkan perlu lagi di perbetulkan. Sehingga masuk bulan ketiga ini, masih tiada lagi mensyuarat j-QAF peringkat Daerah Hulu Selangor dijalankan. Namun kesemua guru-guru j-QAF didaerah ini masih tahu cara perlaksanaan P&P seperti yang diarahkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia. Masalah kekurangan guru j-QAF masih menjadi isu utama seluruh negara. Semoga ada jalan penyelesaiannya.InsyaAllah.
Pada esok hari penulis akan menghadiri mensyuarat Sepak Takraw peringkat daerah di Sekolah Kebangsaan Sungai Selisek. SKTAR seperti biasa akan menghantar 2 regu bukan Melayu. Pada petang yang sama jugak , SKTAR akan mengadakan mesyuarat Jawatankuasa Penginapan Peringkat MSSM Kebangsaan bagi acara Merentas Desa di mana Hulu Selangor menjadi tuan rumah dan SKTAR, SMK KKB dan SAMT KKB diberi kepercayaan menyediakan tempat penginapan untk kontinjen seluruh Malaysia.Bertemu lagi di lain masa, InsyaAllah.

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...