Khamis, 30 September 2010

potluck SKTAR Aidilfitri 2010

Satu hari di hari raya ( meskipun sudah berpuluh hari di pagi raya)Salam Adilfitri. Meskipun harini adalah hari ke 21 Syawal namun SKTAR masih lagi meraikan bulan mulia ini dengan mengadakan satu malis Pot Luck yang sememangnye menjadi tradisi di sekolah ini setiap kali sebelum kedatangan Ramadhan dan semasa di bulan Syawal.


Hampir kesemua guru turut serta memeriahkan majlis makan-makan tersebut..Pelbagai hidangan di bawa untuk acara itu oleh para guru dan staf sekolah antaranye Spageti, Ketupat dan rendang, Cheese cake, karamel, kek, agar-agar dan puding beraneka jenis, kuih muih, kekacang, Orange jus, teh tarik dan macam-macam lagi.


Jamuan tersebut diadakan di bilik Temuan SKTAR pada waktu rehat. Terima kasih pada semua guru dan staf yang sudi membawa hidangan masing-masing dari rumah,tak lupa pada kak yah kantin SKTAR kerana menghidangkan nasi impit dan kari rendang yang begitu istimewa. Pada hari sebelum itu, kesemua warga SKTAR telah menghadiri rumah terbuka Puan Hajjah Zaharah di rumahnye di Padang Golf dan disusuli oleh rumah terbuka puan Nor Huda binti Tumi'an dan rumah PAR SKTAR encik Asmara di perumahan Kolam Air Panas kerling.
Kami di SKTAR ingin mengucapkan ampun dan maaf jika ada terasa hati atas perbuatan kami, tersalah kata, perbuatan, makan dan minum serta seangkatannya. Kami doakan ikatan antara kita semua sentiasa diredhoi oleh Allah SWT.amin.Sekian.

0 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...